// you’re reading...

Online Marketing

Minipreneurs volgens eBay


eBay is bezig ondernemers te ondersteunen bij het exploiteren van hun eigen winkel. eBay heeft het franchise model nieuw leven ingeblazen. Het was al mogelijk om een eigen filiaal van eBay te openen. Je kan dit inrichten zoals je wil. De achterliggende techniek wordt geleverd door eBay. Sinds deze week is het openen van een winkel nog wat meer op een echte franchise gaan lijken. Bij je winkel kun je nu je aanbiedingen herpubliceren via RSS, maar bovenal wordt je gevoed met professionele marktonderzoek en marktdata. Het zijn van Minipreneur is nu nog makkelijker geworden. En het is een stuk goedkoper dan het openen van een McDonalds ($15,95 tegen $75.000)!

Be Sociable, Share!

Discussion

No comments for “Minipreneurs volgens eBay”

Post a comment