// you’re reading...

Krant

How is blogging and citizen publishing changing the media landscape ?


Bovenstaande discussie zal plaatsvinden tijdens les Bogs 2.0. Ik vind dit een lastige vraag. Net als met de meeste veranderingen wordt een radicale verandering in het medialandschap voorspelt. Dat is volgens mij tot nu toe niet het geval. Er zijn een aantal User Generated Content successen in Nederland. Ik denk dan aan Web-log / Blogger en een aantal grote weblogs als Flabber, Geen Stijl en experblogs als Marketingfacts. Maar de meeste sites ruiken alleen nog maar een beetje aan deze content. Zo doet het AD wat met weblogs en laat nu ook commentaar toe (hulde!). De Volkskrant laat bezoekers een eigen weblog beginnen. Wat echter een beetje achterblijft is de integratie tussen de professionele content leveranciers en de citizen writers. Er wordt nog heel weinig gedaan met tips van lezers, stukken worden niet vrijgegeven voor het publiceren enzovoort. Dan Gillmor heeft nog heel wat zieltjes te winnen in Nederland! Ik ben benieuwd hoe de ervaringen in andere landen zijn.

Be Sociable, Share!

Discussion

One comment for “How is blogging and citizen publishing changing the media landscape ?”

 1. In fact, some in society that a chat up line is the worst way to approach a woman with.
  com is one of the fastest glowing dating and chatting site in Nigeria and
  some other African countries like South Africa Kenya
  Ghana and the Zambia plus USA and India today, hook4.
  Vtok has been dubbed as “Google Video, voice and text chat” for the i – OS platform and allows free gtalk video and voice calls
  to everyone in your Google contacts.

  my page … http://Www.chatten.Nl

  Door: Www.chatten.Nl | December 22, 2013, 10:08

Post a comment