// you’re reading...

Online Marketing

Waar wonen je bezoekers


Geomapping wordt steeds populairder. Door een stukje javascript op je pagina te zetten kun je via Gvisit.com zien waar al je bezoekers vandaan komen. Zij worden netjes ingetekend op een kaart. Op zich allemaal goed en aardig, maar ik kon zelf ook al redelijk voorspellen dat mijn bezoekers met name uit Nederland kwamen. Het is dus leuk voor een maandje. Als je hier meer van wilt weten kun je beter een goed analyseprogramma gebruiken. Hierbij vind ik Clicktracks Optimizer een echte aanrader.

UPDATE: Je kan toch interessante dingen te weten komen, we hadden een bezoeker uit Mountain View, California. En daar zit maar een groot bedrijf. Dat duidt dus op een mogelijke overname 😉

Be Sociable, Share!

Discussion

One comment for “Waar wonen je bezoekers”

  1. ideaal en zeer handig voor bijv. je adwords campagnes!

    Door: Badmeubel | December 9, 2013, 13:20

Post a comment