// you’re reading...

Online Marketing

Pixel money


Een aankomend student bedacht dat hij nog wel wat geld kon gebruiken voor zijn studie. Hij bedacht een absurd plan. Hij opende een website (http://www.milliondollarhomepage.com/) met een miljoen pixels. Elk van deze pixels zette hij te koop voor 1 dollar per stuk. En… hij heeft succes! Op zijn blog zijn verhalen over achterstallige orders van meer dan 12.000 pixels. En in het totaal is er al voor meer dan 250.000 dollar verkocht!!!
Zoals bij de gemiddelde ‘penis enlargement’ reclame staat er ook een succesverhaal bij.  Maar zelfs ondanks dat foute verhaaltje (en dankzij aandacht in nagenoeg alle grote Engelse kranten en sites) blijven de aanvragen voor pixels binnenstromen.

Be Sociable, Share!

Discussion

One comment for “Pixel money”

  1. The million dollar homepage is full. But you can still buy pixels on the pixels site http://www.win100dollar.com.
    Hundreds of clicks a day for $100.

    Door: fipilip | December 30, 2005, 07:03

Post a comment