// you’re reading...

Online Marketing

Zet je blog op de kaart


Hoe dichter je bij een naderende vakantie komt, hoe meer je aan landkaarten gaat denken. Tegenwoordig kun je ook je weblog online op de kaart zetten. Welk nut dit dient is niet helemaal duidelijk, maar je kunt ook je berichten een zogenaamde GeoURL meegeven zodat deze gelocaliseerd is. En dat is natuurlijk wel handig. Al eerder schreef ik over FeedMap. Er zijn nog allerlei andere tooltjes. Je kunt namelijk ook hier, hier, hier en hier je weblog op de kaart zetten. In bovenstaand plaatje zie je waar de meeste blogs zich bevinden. De blogs op Antartica zijn waarschijnlijk een foutje. Een en ander is namelijk nog niet zo eenvoudig, een ideale handleiding hiervoor is geschreven door Pierre.

Be Sociable, Share!

Discussion

No comments for “Zet je blog op de kaart”

Post a comment