// you’re reading...

Entrepeneur

Waar vind ik een goede designer

99designsDe Persgroep besloot onlangs een nieuwe online strategie te gaan voeren. Hierin was voor ons lokaal nieuws initiatief geen plaats. Een mooie gelegenheid dus om eens een fris sausje over de site te gooien. Maar waar vind je een goede designer. In mijn netwerk zitten alleen mensen die dit als bureau willen oppakken (duuuuuur). Een post op een free-lance site leverde vooral mensen op die enorm goed zijn in ‘vintage design‘.

Na een tip van @doorn besloot ik een opdracht te geven bij 99designs.com. En dat werkte fantastisch, we kregen ongeveer 15 schetsen van designers. Vervolgens kozen we een van die designers en die werkte ons design uit. En dat allemaal voor 560 euro. Nieuwe design van NUIN.nl bewonder je hier!

Be Sociable, Share!

Discussion

One comment for “Waar vind ik een goede designer”

  1. Op basis van zijn portofolio en advies wat de designer geeft.

    Door: Maria | January 2, 2015, 12:47

Post a comment