// you’re reading...

Geomapping

Vliegtickets voor budget airlines

qfly-logoIk gebruik Kayak tegenwoordig altijd voor het zoeken van vliegtickets. Maar onlangs stuitte ik op QFly.nl. Dat is een soort van Kayak voor budget airlines. Echt een ideale zoekmachine. Je kan een range aan data opgeven zodat je de goedkoopste datum kan vinden om weg te gaan. Je kan ook je eindbestemming open laten zodat je kan zien waar je lekker goedkoop naartoe kan. De laatste handig functie is dat je ook vliegvelden in de buurt kan toevoegen.

Het enige vage is dat de Google Map niet werkt in Chrome op de Mac.

Be Sociable, Share!

Discussion

24 comments for “Vliegtickets voor budget airlines”

 1. Qfly is inderdaad handig als je binnen europa wilt vliegen, of nog niet precies weet waar je heen wilt. Maar voor internationale vluchten heb je toch meer aan vliegticket vergelijkers als VliegticketsTool, Kayak.com en Tripmama.com.

  Bij mij doet die maps het gewoon hoor.

  Door: Vliegtickets vergelijken | January 25, 2010, 14:54
 2. Leuk, al die tools, maar soms kom je met een beetje logisch nadenken verder. Vliegen via de ‘hubs’ wil nog weleens heel wat in de prijs schelen. Of een deel van de (intercontinentale) reis in een prijsvechter uitvoeren.

  Teveel werk om uit te zoeken? De boys van Melookyoubook.com doen het tegen een kleine vergoeding.

  Door: André | January 28, 2010, 08:39
 3. je koopjes met verborgen kosten

  Door: Susan | February 16, 2010, 20:12
 4. Een gedeelte van de vlucht uit laten voeren door een continentale prijsvechter laten uitvoeren voor een intercontinentale reis klinkt leuk, maar is toch echt meer iets voor een backpacker. In- en uitchecken met je bagage is absoluut geen pretje, kan ik uit ervaring zeggen.

  Een aantal jaren geleden had ik er (afhankelijk van de hoogte van de vergoeding) zeker oren naar gehad voor een service als MeLookYouBook.

  Door: Kees | March 17, 2010, 18:24
 5. Thnx, ik zal deze eens testen! Ik gebruikte altijd vliegtickets.nl, die was altijd redelijk goed.

  Nog een ‘tip’: boek een aantal super goedekope retourtickets ruim een jaar van te voren naar verschillende bestemmingen. Als je dan op het moment niet kan, kost het je niet zoveel als je niet kan (soms 10 tot 25 euro) en als je wel kan dan vlieg je super goedkoop! :)

  Door: Bren | Koffers Kopen | June 23, 2010, 18:35
 6. Ik heb het eens geprobeerd, ik vlieg vaker met Ryanair… leuke vergelijkingssite! Volgende keer eens echt proberen :)

  Door: Karla | June 28, 2010, 22:40
 7. Leuke tip.

  Ton van Houten

  Door: Online Succes | July 22, 2010, 19:58
 8. Kijk dit zijn nou leuke tips, ga ik zeker op kijken voor het volgende tripje!

  Door: geld lenen | August 2, 2010, 23:52
 9. Weet jij toevallig een plek waar je als je een bkr notering hebt een lening kunt aanvragen? Ik heb momenteel ook een uitkering dankzij de crisis maar heb dringend geld nodig!!

  Door: Lenen met uitkering | September 6, 2010, 17:16
 10. Jammer dat nooit de prijzen worden getoond mét koffer en taxen. Hier zouden ze nog wat op kunnen verbeteren

  Door: Webdesignbureaqu | October 25, 2010, 11:42
 11. Leuk, al die tools, maar soms kom je met een beetje logisch nadenken verder. Vliegen via de ‘hubs’ wil nog weleens heel wat in de prijs schelen. Of een deel van de (intercontinentale) reis in een prijsvechter uitvoeren.

  Teveel werk om uit te zoeken? De boys van Melookyoubook.com doen het tegen een kleine vergoeding.

  Door: erotiek | February 5, 2011, 20:19
 12. Ja erg handig zo’n vergelijkingssite over tickets! Bedankt.

  Door: Energie besparen | March 20, 2011, 07:25
 13. Mevrouw Tina Joy Financial Services is het aanbieden van goedkope leningen tot $ 800,000.00 Euro
  $ 50,000,000.00 tegen een rente van 2% per jaar. Als u geïnteresseerd bent in
  met de onderstaande informatie

  AANVRAAGFORMULIER
  Volledige naam:
  locatie:
  beroep:
  Lening Bedrag:
  Looptijd van de lening:
  Maandelijks Inkomen:
  telefoon:
  geslacht:
  Alle verzoeken moeten rechtstreeks worden verzonden naar uw e-mailadres
  hieronder:
  wisdomloanfirm@gmail.cm
  Mevrouw Tina Joy Financial Services

  Door: Mevrouw Tina Joy | October 1, 2011, 22:11
 14. Leuke Artikel! Ik was ook op zoek naar een site waar je de goedkoopste datum kon zien om te reizen.

  Door: Afvallen Zonder Dieet | January 8, 2012, 14:31
 15. Dat is een hele leuke tip! Bedankt! Ik heb nog wel een andere manier om goedkoop tickets te boeken. Hier krijg je altijd korting! http://www.shopfish.nl/category/vliegtickets

  Door: Susan | April 11, 2013, 10:52
 16. Leuk initiatief! Je zou eigenlijk al die sites af moeten gaan om echt de goedkoopste tickets te vinden, alleen dat kost dan weer veel moeite zonder dat je weet of het iets oplevert. IK weet niet of jullie http://www.paperflies.com kennen? Daar staat elke dag een speciale aanbieding voor een vliegticket en ze zeggen de goedkoopste van het internet te zijn.

  Door: Ingrid Moeliker | May 2, 2013, 10:47
 17. Ik reis erg veel naar Spanje en de prijzen voor de vliegtickets kunnen enorm varieren. Dit soort sites helpen enorm bij het vinden van het goedkoopste vliegticket. Toch is het me al een aantal keer gelukt om goedkoper naar Spanje (meestal Barcelona) te vliegen dan het goedkoopste vliegticket op QFly…

  Door: Goedkoop Vliegen Spanje | September 11, 2013, 14:06
 18. Each new age brought the criminal element forward with it.
  , it is best to go for affiliate marketing being an initial step into the world of generating impartial income from home.
  It’s probably some mix of the two, so I have to give
  him props for not going too far in either direction.

  Door: copinhabr2014net.com | October 12, 2014, 03:12
 19. Handig deze tips ik ga ze zeker uitproberen

  Door: Biolean | December 29, 2014, 00:30
 20. What would produce practical results are achieved
  with enlarge your breast enlargements gone mistaken.

  My page Wally

  Door: Wally | November 1, 2015, 09:28
 21. TerrificGreatWonderful articlework! This isThat is the type ofthe kind of informationinfo that are meant tothat are supposed tothat should be shared around theacross the webinternetnet. DisgraceShame on the seeksearch enginesGoogle for now notnotno longer positioning this postsubmitpublishput up upperhigher! Come on over and talk over withdiscuss withseek advice fromvisitconsult with my siteweb sitewebsite . Thank youThanks =)

  Door: Cortez Aguiar | May 8, 2017, 18:14
 22. HiWhat’s upHi thereHello everyone, it’s my first visitgo to seepay a visitpay a quick visit at this websiteweb sitesiteweb page, and articlepostpiece of writingparagraph is reallyactuallyin facttrulygenuinely fruitful fordesigned forin favor ofin support of me, keep up posting suchthesethese types of articlespostsarticles or reviewscontent.

  Door: Ryan Wanty | May 29, 2017, 09:32
 23. It enjoys a very large customer base around the world. Customer satisfaction features at the top of Desktop priority list. Desktops, laptops and other computer related hardware may suffer technical glitches. Issues regarding the driver software may also crop up.

  Door: Printers Offline Help | August 9, 2018, 20:51
 24. Uninstall Printer Software are one of the essential accessories for any home or office computer because they are able to provide hard copies of any digital file within a very short interval of time. Some of the most popular brands of Uninstall Printer Software include HP, Epson, Canon, Brother and Lexmark, and they are able to provide a range of printing machines including laser, inkjet and multi-purpose Uninstall Printer Software.

  Door: Printer Support | August 13, 2018, 19:38

Post a comment