// you’re reading...

Online publishing

Reclame met een twist

Via Marketingfacts werd ik gewezen op onderstaande advertentie. Eerst lijken het druppels op de straat, als je dan je hand ophoudt om te voelen of het regent schijnen er advertenties op je hand.

Door deze advertentie moest ik gelijk terug denken aan een aantal andere opzienbarende advertenties. Als eerste dacht ik aan de advertentie van IKEA op Times Square in New York. Daar hadden ze een complete zitkamer aan de muur gehangen. Ook moest ik gelijk denken aan een artikel uit de kijk over advertenties op wielen van F1 auto’s. Als de auto reed bleven deze advertenties rechtovereid. Het waren geloof ik LED-jes en een computer die zorgden dat de advertentie overeind bleef. Deze twee kon ik helaas nergens meer vinden op internet (tips zijn uiteraard welkom!, wie kan er beter Googlen dan ik).
Er waren er echter twee die ik nog wel kon vinden. Onderstaande van Wrangler waarbij allerlei ijsblokken in Duitsland op de straat waren verschenen met daarin spijkerbroeken gevroren:

Een andere die ik mij herinnerde waren met de metro meebewegende advertenties. Behalve dat de advertentie je volgt, bewegen de afbeeldingen ook nog eens. Zo wordt in onderstaande advertentie een bal weggeslagen. Ze worden overigens gemaakt door SUB-MEDIA.

Be Sociable, Share!

Discussion

2 comments for “Reclame met een twist”

  1. De Ikea add is hier te vinden: http://www.ugcs.caltech.edu/~lelliott/bah6.jpg
    inderdaad best indrukwekkend. Het woont wel erg lastig, dat is jammer, maar het kan nog erger.\Alsje de winkel van Victor & Rolf in Milaan hebt gezien dan weet je waarover ik het heb.

    Door: Olaf | July 26, 2005, 12:39
  2. Je doet Lemmeren weer eer aan! Overigens voor de mensen die niet zo goed zijn met Google is de ViKtor en Rolf winkel onder onderstaande link te vinden:
    http://www.iconique.com/flash/fashionnews_comments.php?id=571_0_26_0_C

    Door: Sipke | July 26, 2005, 13:17

Post a comment