// you’re reading...

Service

Dienstmededeling: Je kan nu ook een vriend worden van dit weblog met FriendConnect

Het expliciete voordeel van FriendConnect is mij nog niet zo duidelijk. Maar het rijtje Facebook, Google, LinkedIn en 8a zag ik wel voor me. Volgens onderstaande afbeelding heeft het een drietal voordelen. Je maakt vrienden, je hebt maar een inlog en je kan allerlei widgets/gadgets toevoegen aan je site.  We zullen het allemaal gaan ontdekken.

Nu ben ik nog mijn enige vriend, kom me gezelschap houden!

friend_connect_illustration

Be Sociable, Share!

Discussion

2 comments for “Dienstmededeling: Je kan nu ook een vriend worden van dit weblog met FriendConnect”

  1. Ik houd je vanaf nu gezelschap :-)

    Maak je op HRlog ook vriendjes?

    Door: Michel Rijnders | January 16, 2009, 10:49
  2. Uiteraard, vrienden ben je natuurlijk overal :-)

    Door: Sipke | January 16, 2009, 11:16

Post a comment