// you’re reading...

Gadget

Hoeveel Hyves vrienden heb jij over voor een Hamburger

whopper_sacrifice_facebook

Het schijnt een trend te zijn om je Hyves profiel op te heffen. Ook ik kom er niet dagelijks, maar ik behoud mijn profiel nog wel even. Maar of ook mijn Facebook vrienden nog lang van mijn updates kunnen genieten is de vraag :-).

Burger King is een actie begonnen waarbij je een Whopper krijgt als je tien vrienden van Facebook verwijderd. Je moet een applicatie genaamd ‘Whopper Sacrefice‘ installeren. Deze houdt dan bij of je aan de voorwaarden hebt voldaan en dan kun je een bon uitprinten voor je gratis hamburger. En de score staat reeds op meer dan 54.000 verbroken vriendschappen. Dus meer dan 5.400 mensen hebben vrienden die ze minder waard vinden dan een hamburger. Zijn online vriendschappen dan toch niks waard?

Helaas alleen in de Verenigde Staten, dus mijn ‘vriendjes’ zijn nog even veilig!

Be Sociable, Share!

Discussion

No comments for “Hoeveel Hyves vrienden heb jij over voor een Hamburger”

Post a comment