// you’re reading...

Entrepeneur

Beste site voor het bestellen van eten

Al in 2006 schreef ik een stukje over sites waar je eten kan bestellen om thuis te laten bezorgen. En voor de vaste bezoekers is die post vast al lang weggezakt in jullie geheugen. Maar voor de eigenaren van die thuis bezorgd sites is de post nog steeds relevant. Ze blijven maar reageren om te laten zien dat ze toch echt de beste site hebben. Blijkbaar is er heel wat haat en nijd in de branche.

Zoals ik het nu kan zien zijn er twee grote sites: JustEat en Thuisbezorgd. Thuisbezorgd ziet er voor mij aantrekkelijker uit. Maar Just Eat heeft weer meer restaurants bij mij in de buurt. En beide heb ik een keer geprobeerd en het eten kwam gewoon netjes thuis. Dus de werking lijkt prima in orde.

Buiten de genoemde twee zijn er ook nog wat andere landelijke kleintjes zoals Hapjebestellen.nl, Hapsalons, Emeal, Urbanbite en Eten.nu. Ik heb ze allemaal even geprobeerd. Maar ze zijn aanzienlijk minder mooi, geven minder resultaten (tot 0 voor Utrecht) en de laatste (Eten.nu), werkte bij mij niet. En de vraag is natuurlijk hoeveel van die services er kunnen blijven bestaan. Volgens mij zullen restaurants er niet veel meer nemen dan een of twee. Anders wordt het veel te omslachtig. Dus helaas voor de sites zullen er nog wel een paar moeten afvallen.

Welke site is jullie favoriet voor het bestellen van een pizza bij een film of een makkelijke shoarma of chinees maaltijd. Kortom door wie laat jij het liefst je eten thuis bezorgen:

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Update: Naar aanleiding van een opmerking van Ebo heb ik ook Eten.nl toegevoegd aan de Poll. Deze site lijkt ook een goede dekking in Utrecht te hebben. De marketing mag blijkbaar nog wel wat beter, want ik had er nog niet van gehoord :-).

Be Sociable, Share!

Discussion

4 comments for “Beste site voor het bestellen van eten”

 1. Ik mis de site http://www.eten.nl, zeker geen kleintje volgens mij!

  Door: Ebo | October 27, 2008, 10:16
 2. @Ebo, dank voor de tip. Zoals je kunt zien is het artikel en de poll aangepast!

  Door: Sipke | October 27, 2008, 10:49
 3. Ik bestel in Alkmaar altijd bij ifoods.nl staat alles op en lekker snel

  Door: Sandra | March 2, 2009, 14:24
 4. Ik snap eigenlijk niet waarom Hapsalons er tussen staat. De online bestellingen lopen ook via Just-Eat. :)

  Door: Patrick | August 25, 2009, 16:24

Post a comment