// you’re reading...

Service

Weer 3 weken op pad naar Indonesie

De ervaringen van de reis naar Indonesie van twee maanden geleden staan nog maar net op internet. Deze keer ga ik naar een aantal andere delen. Het land begint al een beetje als een thuis te voelen. Maar eigenlijk ben ik nog nooit twee keer op dezelfde plek geweest. Vorige keer was ik in het rauwe nog niet zo ontwikkelde Kalimantan. Nu staan er drie heel andere plekken op het programma. Eerst naar het boedistische Bali om eens heel erg uit te rusten (in de luxe The Villa’s en Blue Moon). Dan naar het onder marine biologen oneindig bejubelde Raja Empat om te duiken. De hoeveelheid onderwaterleven schijnt nog veel groter te zijn dan Sipadan! En als laatste naar het op Australie lijkende Flores om de Komodo varraan in levende lijve te ontmoeten. Tot over drie weken!

Be Sociable, Share!

Discussion

No comments for “Weer 3 weken op pad naar Indonesie”

Post a comment