// you’re reading...

Online publishing

TripIt.com is de ultieme reisplanner

Eens in de zoveel tijd maak ik een rondje internet op zoek naar nieuwe sites. En dan vooral die in het buitenland. Zo kwam ik een lijstje tegen met Web 2.0 sites waar je niet zonder kan in 2008 op TechCrunch. Ik kende ze allemaal op drie na: Amie Street (een muziek site), Zoho (een verzameling online applicaties) en TripIt.

Die laatste is echt super. Het is een site waarmee je je vakantie of weekendje weg kan plannen. Je begint met het ingeven van je reisgegevens. Dat kan erg onorthodox. Je mailt je reservering van je reissite naar TripIt en de site leest dan automatisch je gegevens in. En het aparte is: HET WERKT! Ik stuurde een reservering in en hij wist precies waar ik heen ging. Ook herkent de site hotels en geeft gelijk het weer in de plaats waar je heen gaat en een stadsplattegrond. Ook wordt je op de hoogte gehouden van evenementen die op de plaats van bestemming zijn.

De site zit vol verder snufjes, je kan direct online inchecken, bij vertraging ontvang je een SMS. En eenmaal op de plaats van bestemming krijg je na een SMS direct de info van die dag (het adres van je hotel etc.). Je kan ook je reis met anderen samen boeken door jouw trip met hen te delen. En als anderen ook een trip hebben gepland kun je kijken of je ergens op hetzelfde moment bent. Je kan ook direct de reis door TripIt in je agenda laten plaatsen.

Be Sociable, Share!

Discussion

No comments for “TripIt.com is de ultieme reisplanner”

Post a comment