// you’re reading...

Online publishing

Kayak.com voor goedkope tickets

Kayak reissite logo

Ik ben weer in de markt voor een vliegticket. Ik wil zo ongeveer begin september naar Jakarta en uiteraard zo goedkoop mogelijk. Tot nu toe ging ik alle Nederlandse vergelijkingssites af (met Vliegwinkel en ATP als favorieten). En dan ging ik naar de sites van de maatschappijen met de goedkoopste prijzen uit de vergelijking. Dat scheelt je dan meestal nog zo’n 30 euro.

Deze keer vond ik de tickets heel duur (vliegtaks?) dus ging ik op zoek naar andere mogelijkheden. Eerst ging ik eens kijken of je vanuit Dusseldorf of Brussel goedkoper weg kon. Dat scheelt iets, maar niet heel veel. Daarna ging ik op zoek naar de vergelijkingssites van Duitsland en Belgie, maar dat schoot ook niet op. Toen kwam ik op Kayak. Een vergelijkingssite voor de hele wereld die een paar honderd vergelijkingssites en carriers met elkaar vergelijkt. En in een keer had ik weer 150 euro bespaard en gewoon uit Amsterdam!!!

De site is heel fijn, je bewaard je zoekopdrachten, je kan alerts instellen en je kan een grafiek zien van het prijsverloop per dag zoals hieronder. Kortom voor goedkope tickets voortaan naar Kayak.com!

Be Sociable, Share!

Discussion

No comments for “Kayak.com voor goedkope tickets”

Post a comment