// you’re reading...

Online publishing

MSN verdringt e-mail

MSN is voor mij onmisbaar op mijn werk. Een telling tijdens het schrijven van deze post laat zien dat er 16 directe collega’s online zijn. Daarnaast nog 12 andere zakelijke contacten. Veel mensen zien Instant Messaging nog steeds als tijdverdrijf. Maar op dit moment heb ik maarliefst 2 prive contacten die online zijn in mijn MSN lijst (in mijn geval overigens Adium :-)).
Toch blijft dit een hardnekkig idee. Onlangs hoorde ik iemand de volgende vraag stellen: ‘Daar zit iemand de hele dag te MSN-en en ik werk hier keihard, kunnen we dat niet verbieden?‘.  Die had geen idee dat dit een veel efficientere vorm van communiceren is dan mailen en dat de applicatie voor 100% voor werk wordt gebruikt. En dat brengt mij op een eerdere post waaruit bleek dat ik zo’n vier uur per dag zit te mailen. Ik gebruik minder MSN. Toch ga ik tot een minderheid behoren. Zo zie je hieronder dat je in 2011 echt niet meer kan aankomen met het eerdergenoemde argument. Nu zou je nog tot een minderheid behoren.

Be Sociable, Share!

Discussion

No comments for “MSN verdringt e-mail”

Post a comment