// you’re reading...

Online publishing

De Spectra MSNBC newsreader

MSNBC Spectra Visual Newsreader

Echt ongelooflijk gaaf! Dat was het eerste dat in me op kwam toen ik de nieuwe manier van nieuwspresenteren van MSNBC zag. Allereerst is de MSNBC Spectra Visual Newsreader enorm clean vorm gegeven (er zitten ook geen advertenties in…). Je kan je nieuwskeuze volledig samenstellen (en ze hebben echt bizar veel categorieen, waaronder bijvoorbeeld 18(!) voor reizen). Je krijgt dan een wolk met berichten waar je doorheen kan bladeren. Bij veel berichten zit een foto of een video. Het enige jammere is dat als je het hele bericht wilt bekijken je door moet naar de ‘oude’ MSNBC site. En die is toch wat minder flitsend.

Veel vernieuwingen zijn grafisch enorm mooi, maar blijven in gebruiksvriendelijkheid achter. En ook hier denk ik niet dat ik hem standaard ga gebruiken. Daar is het gemak van nieuwssites en Google Reader toch te groot voor. Maar als de berichten meer richting internetberichtgeving waren gegaan, of Nederlands nieuws hadden gebracht, dan zou het zomaar kunnen dat ik de site vaker was gaan gebruiken. Wat vinden jullie?

Er is nog een maar: het is een pop-up! Dat voelt bij mij als inbreuk in mijn eigen domein. Direct mee ophouden dus!

Be Sociable, Share!

Discussion

One comment for “De Spectra MSNBC newsreader”

  1. super goed stuff

    Door: Paul | February 16, 2010, 20:09

Post a comment