// you’re reading...

Weblog

Update: RescueTime

RescueTime tags

Een week geleden schreef ik over RescueTime waarme je kan bijhouden wat je zoal doet op een dag en jezelf doelen kan stellen. Ik heb de eerste resultaten binnen. En ze zijn best verrassend moet ik zeggen, je ziet ze hierboven. Zo blijk ik gewoon meer dan 4 (!!!) uur per dag te mailen. En ik had altijd het idee dat ik redelijk wat aan het surfen ben, maar dat blijkt mee te vallen. Voor de rest blijk ik de sites waarvoor ik voor de inhoud verantwoordelijk ben (DAG.nl, HetNet.nl en Planet.nl) redelijk vaak te bezoeken. En het blijkt dat ik op dit moment al zo’n 10 uur achter de computer zit. Dit terwijl ik het idee had dat ik vandaag ook nog aardig wat heb vergaderd. En ik me voorgenomen had om niet zo’n lange dag te maken.
Gelukkig kan je jezelf ook targets stellen. Dan moeten we daar maar eens aan gaan werken. Maar ik ben al een beetje op weg, hieronder zie je mijn productiviteit en efficiency.

Productiviteit scores RescueTime

Be Sociable, Share!

Discussion

No comments for “Update: RescueTime”

Post a comment