// you’re reading...

Online publishing

Zet je design om in XHTML met PSD2HTML of XHTMLized

Een tijdje geleden zocht ik naar een designer. En eerlijk gezegd heb ik er nog geen een gevonden. Dus weet je nog iemand die zoiets moois kan maken als bijvoorbeeld Wakoopa?. Maar na dat design is er altijd een rotklus, het omzetten ervan in CSS / HTML. En dat moet dan weer kloppen voor allerlei browsers en besturingssystemen. Kortom een heel gedoe. Ik persoonlijk raak ook altijd de weg kwijt in al die namen die styles heb gegeven. Maar daarvoor is nu een oplossing: PSD2HTML. Ik heb het nog niet geprobeerd, maar er gaan goede verhalen over. Hoet het werkt is dat je een PSD, Illustrator of PNG file upload naar de dienst. Vervolgens kies je voor een aantal opties over hoe je de code wilt hebben. De kosten zijn ergens tussen de $153 dollar en $250 per pagina. Dat is zeker met de huidige dollarkoers een koopje. En het mooie is, je krijgt je file na 8 tot 16 uur weer terug. Ik kan niet echt vinden of het uitbesteed wordt naar een ander land. Maar PSD2HTML zit in de VS.

Overigens is er nog een service. Die lijkt iets duurder, maar ook over XHTMLized gaan goede verhalen. Als ik ooit nog eens die designer vind, dan ga ik zeker een van die twee proberen.

Is er iemand die ervaring heeft met een van de services?

Be Sociable, Share!

Discussion

2 comments for “Zet je design om in XHTML met PSD2HTML of XHTMLized”

  1. Je hoeft niet perse naar het buitenland voor kwaliteit HTML/CSS. PSD-HTML levert het van nederlandse bodem.

    Door: PSD-HTML | March 16, 2009, 21:20
  2. @PSD-HTML, zijn jullie alleen het contactadres, of zitten de coders ook daadwerkelijk in Nederland (niet dat me dat uitmaakt, maar meer om te weten hoe het werkt)

    Door: Sipke | March 17, 2009, 19:27

Post a comment