// you’re reading...

Entrepeneur

Rescue Time: Laat zien waar je mee bezig bent

Gewoon even een korte linkdump. De boog kan tenslotte niet altijd gespannen zijn. Ik ben best veel bezig met Time Management. Eerst paste ik onbewust al het schema van Getting Things Done toe en later ben ik dat wat bewuster aan het werk gegaan. Nu kwam ik bij het grappige Wakoopa (leuke site, ben het nu voor de tweede keer aan het proberen) het programma Rescue Time tegen dat al je computeractiviteit bijhoudt. En dit koppelt Time Management met een andere interesse: statistieken. Ik heb het direct geinstalleerd om te zien waar ik mijn tijd aan besteed. Binnenkort vast wat statistieken. Maar hieronder zie je alvast een screenshot.

Rescue Time screenshot

Be Sociable, Share!

Discussion

2 comments for “Rescue Time: Laat zien waar je mee bezig bent”

  1. En? Heb je het al gebruikt en zo ja, wat zijn je bevindingen?

    Door: Vincent | August 2, 2008, 23:27
  2. @Vincent, ik heb het inderdaad een tijdje gebruikt en er zelfs een post over geschreven (http://www.8a.nl/blog/2008/05/19/update-rescuetime/). Ik heb het nu van mijn computer gehaald omdat het naast Wakoopa draaide en dat geeft me eigenlijk wel genoeg info. Maar het is zeker goed voor time management.

    Door: Sipke | August 3, 2008, 09:09

Post a comment