// you’re reading...

X-zeitung

De beste beslissing in mijn werkzame leven

Vandaag is het een jaar geleden. Het was de dag dat ik besloot om niet langer te werken met de aan mij verschafte computer van mijn werkgever. Prima spul hoor, nieuwe (maar ultra lelijke) IBM/Lenovo laptops. Maar ik was klaar met ontbrekende gebruikersrechten, helpdesks (nee meneer, dat probleem bestaat niet), oplostijden (oh, u niet kunt werken, maar de oplostijd voor dit probleem is 4 dagen), te weinig RAM, gebrek aan software (de budgethouder heeft niet de rechten om u Photoshop toe te kennen), oude software (Office 2000 is stabiel, we wachten nog even tot er geen patches meer komen voor Office 2003 (in 2007!!!)) en ‘zwevende’ profielen (een profiel van een gigabyte, dat ga ik even wissen. dan moet u wel weer even al uw software opnieuw installeren en uw instellingen terugzetten…).

LANG LEVE MIJN EIGEN APPLE MACBOOK PRO! Met admin rechten, een super systeem beheerder, werkende back-up software, software uit 2008, een batterij die het langer doet dan 1 uur. Maar het belangrijkste is dat ik weer aan het roer zit. Als er iets mis gaat, is er maar een persoon die ik de schuld kan geven: mezelf!

Be Sociable, Share!

Discussion

One comment for “De beste beslissing in mijn werkzame leven”

  1. Ik ben het 100% met je eens. Ik heb nu ook een MACBOOK PRO ruim 4 maanden. Ik wil nu al nooit meer iets anders.

    Met de vele vernieuwde elementen erin, het is heerlijk om zo’n laptop te gebruiken!

    Door: Mokie | May 4, 2008, 23:45

Post a comment