// you’re reading...

X-zeitung

Verdienmodellen op internet….

Ik heb een setje sites. En daar verdien ik een zakcentje mee. En daarmee vis ik in een tweetal potjes geld. Namelijk CPM advertenties en CPC advertenties (eigenlijk alleen AdSense). Maar er moeten toch ook andere manieren van geld verdienen zijn? Daar dacht ik eens wat langer over na en kwam met het volgende plaatje:

En met die modellen heb je het wel zo’n beetje gehad. En ik heb er al een aantal geprobeerd. Zo weet ik uit ervaring dat subscriptions een erg lastig model zijn. Kijk maar naar het aantal digitale abonnementen dat kranten verkopen etc. Ook affiliates draag ik niet zo’n warm hart toe. Ik heb wel gezien hoe je met een webshop goed geld kan verdienen. Iemand ervaring met de andere modellen (data verkoop ben ik wel nieuwsgierig naar) of een ander model?

Be Sociable, Share!

Discussion

3 comments for “Verdienmodellen op internet….”

 1. Leuk artikel. Ik ben zelf ook geinteresseerd in fashion en mode. Misschien leuk om megamodel.nl te vermelden? Daar kun je model worden…alleen voor heren!

  Groetjes,
  Mark

  Door: Megamodel | December 27, 2009, 14:46
 2. For Verdienmodellen op internet this article is great and good.

  Door: twitter volgers kopen | May 7, 2013, 22:12
 3. I have read this blog and good for all kind of blog writing and good blog networking.

  Door: you tube views kopen | May 9, 2013, 20:10

Post a comment