// you’re reading...

Gadget

Huis in de vorm van een Orchidee

Veel valt er niet over te zeggen. Behalve dan dat het huis in Engeland gebouwd gaat worden en gekocht is door iemand uit de entertainment industrie. Klaarblijkelijk levert het huis meer energie dan het kost en duurt het 3 (!) jaar om te bouwen. Het is ontworpen door Sarah Featherstone. Het eco-friendly gedeelte spreekt mij erg aan. Maar waarom dit huis 15 miljoen euro moet kosten is mij niet duidelijk. Het is ongeveer de grote van een gemiddeld huis (ik schat 150 m2). En voor wat design betaal je natuurlijk een bonus….

Be Sociable, Share!

Discussion

One comment for “Huis in de vorm van een Orchidee”

  1. Huis in de vorm van een Orchidee great informational tile.it will be good for learning.

    Door: backlinks kopen | May 9, 2013, 20:52

Post a comment