// you’re reading...

Gadget

Grandcentral, voortaan een enkel telefoonnummer

Een paar jaar geleden ben ik van telefoonnummer gewisseld. Dat is knap onhandig, want je moet iedereen laten weten dat je een ander nummer hebt. Gelukkig heb ik sinds ik ben gaan studeren geen eigen vaste lijn meer. Maar als je die ook nog hebt, dan is het helemaal lastig om te zeggen welk nummer je hebt.

Daar is nu een oplossing voor! Het heet GrandCentral en is (uiteraard) overgenomen door Google. Bij de dienst krijg je een enkel nummer. Hier kun je al je andere nummers aan koppelen. Het maakt dus niet meer uit of je nu mobiel of vast wordt gebeld. Ook heb je nog slechts een voicemail.

En dat is nog niet alles: zo kun je gesprekken opnemen, je voicemail laten e-mailen, je voicemail luisteren als mensen die inspreken (en dan alsnog opnemen, van telefoon wisselen tijdens het gesprek en mensen laten bellen vanaf een internet pagina.

Voor al dit moois is nog slechts een maar: GrandCentral is alleen nog maar beschikbaar in Amerika!!!

Be Sociable, Share!

Discussion

2 comments for “Grandcentral, voortaan een enkel telefoonnummer”

  1. Mooi nieuwe lay-out en dat grand central will ik ook wel, ik zit nu alsmaar te klooien met het verwisselen van mijn sims

    Door: Marjolijn | April 29, 2008, 11:18
  2. @Marjolijn, dank je voor het compliment. Ik zou ook graag een enkel nummer hebben. Helemaal handig als het ook internationaal werkt.

    Door: Sipke | April 30, 2008, 08:50

Post a comment