// you’re reading...

Service

Onvrijwillig redesign

Ik had even niks te doen, en dan zit je al snel een beetje te surfen op internet. En toen zag ik dat er weer een nieuwe versie van WordPress uit was (en daarop draait deze blog). En sinds versie 1.5 had ik niet meegedaan met het upgraden. Ondertussen zijn we bij 2.5.1, en het wemelde van de veiligheidswaarschuwingen. Dus ik dacht, laten we dat eens proberen. Zeker omdat er ook nog eens een linkje was naar een automatische WordPress upgrade plugin. Vol goede moed begon ik en alles leek naar wens te gaan. Tot ik het resultaat wilde bekijken, toen bleek alleen de header er nog te zijn! Voor de rest een lege pagina!
Ondertussen was het half elf zaterdagavond. Dus snel op zoek naar een nieuw theme. Maar die zag er natuurlijk niet zo uit als ik wilde. Om een lang verhaal kort te maken: ik was tot half drie ‘s nachts bezig om het weer een beetje toonbaar te maken. En vandaag de halve dag om het weer een beetje mijn geliefde oranje te geven. Nu kan ik beginnen aan het tweaken, maar eerst maar even eten. Laat even weten wat je ervan vindt!

Be Sociable, Share!

Discussion

No comments for “Onvrijwillig redesign”

Post a comment