// you’re reading...

Entrepeneur

Free lance Web 2.0 designer gezocht

Vaste lezers van dit weblog weten dat ik ook te maken heb met Trouw in de Buurt. Dit is een geweldige website met alle web 2.0 functionaliteit die je maar kan bedenken. Toch heeft het een en ander nog een mooie web 1.1 vomgeving. Ook is het niet altijd even goed duidelijk dat de site de grootste lokale nieuwssite is van Nederland. Tijd voor wat nieuws! Tijd om te gaan naar web 2.0 of welke versie op dit moment ook actueel is. Maar wat moet het precies worden:

 • Een moderne interface (site die als inspiratie kunnen dienen zijn Zecco, Google Trends en bovenal de Yahoo Event Browser)
 • Een interface die duidelijk maakt welke functionaliteiten er allemaal in de site zitten
 • Hoge usability voor al die functionaliteit
 • Een interface die ruimte biedt voor uitbreiding
 • Het zou mooi zijn als de designer ook in staat is zijn ontwerp om te zetten in een CSS template
 • Dit alles uiteraard voor een zacht prijsje :-)

Ben of ken jij iemand met een goede moderne ontwerpstijl en wat uurtjes om te vullen? Dus is deze opdracht iets voor jou, of ken je iemand (Nederlander of waar dan ook) die dit klusje kan klaren, laat het dan even weten op mijn contactformulier, of in de comments (dan leren anderen je ook kennen. Ik ben je enorm dankbaar!

Be Sociable, Share!

Discussion

One comment for “Free lance Web 2.0 designer gezocht”

 1. Hallo, mijn naam is Tijmen Snelderwaard.
  Ik denk dat ik wel voldoe aan je eisen en ik werk uiteraard met CSS in mijn sites 😉

  Ik heb al een idee voor een modern en strak template, dus je zul niet lang hoeven wachten voor dat er iets ordt gedaan.

  Groeten van Tijmen.

  Door: tijmen snelderwaard | December 28, 2007, 20:49

Post a comment