// you’re reading...

Geomapping

Update: Lintjesregen op Trouw in de Buurt

Update: Eerder schreef ik onderstaand berichtje, maar ook dit jaar staan ze weer op Trouw in de buurt. De lintjesregen van 2009. Dus nu kun je zien welke 3.500 personen net als Karel van de Graaf en Jan van Veen (Candlelight!) in de prijzen zijn gevallen!

Eigenlijk zijn Koninklijke Onderscheidingen best suf, maar als het in de buurt komt is het toch best leuk. Je kan nu dus zien of je buurvrouw Lid in de Orde van Oranje-Nassau is geworden. Bekijk de lintjesregen van 2007 op Trouw in de Buurt. Nog wat leuke weetjes (Wikipedia bedankt):

  • Zuiderlingen krijgen vaker een onderscheiding omdat het daar meer in de cultuur is verweven
  • Allochtonen en stedelingen krijgen minder vaak een lintje omdat men te weinig met elkaar praat (het valt dus minder op hoe goed je bezig bent)
Be Sociable, Share!

Discussion

No comments for “Update: Lintjesregen op Trouw in de Buurt”

Post a comment