// you’re reading...

Online publishing

Marktplaats voor journalisten en cameramensen

Ik heb al vaker met wat mensen gefilosofeerd of het mogelijk is om content te verkopen. Tot nu toe werken veel media professionals toch nog steeds het liefst bij een krant, productiemaatschappij of radiostation. Voor veel mensen is free-lancen een opstap naar een baan. Voor de gearriveerden is het een manier om meer geld te verdienen en vrij te zijn. Wat zou er nu mooier zijn dan een marktplaats waar mensen hun producten kunnen aanbieden EN waar uitgevers hun content kunnen kopen. Zo kun je vraag en aanbod bij elkaar brengen. Die site is er nu en hij heet Mochila. Hoe het werkt zie je hieronder. Doe er je voordeel mee…

Be Sociable, Share!

Discussion

No comments for “Marktplaats voor journalisten en cameramensen”

Post a comment