// you’re reading...

Service

8a nu ook bereikbaar in je mobiele browser

Crossmediaal is helemaal de bom op het moment. Het regent crossmediale concepten op het moment. En binnen de crossmediale concepten is mobiel dan ook weer helemaal in. Zo heb je Skoeps, Goedemorgen Nederland en ook de omroep voor de gewone man, SBS gaat groot inzetten op mobiel.

Met dank aan de WordPress Mobile Plugin van Andy Moore is dit weblog nu ook fatsoenlijk te bezoeken met je mobiele telefoon. Tik gewoon de URL van deze weblog in de browser van je telefoon in en TADA! Je kan even testen in de mobiele telefoon emulator op dot mobi. Ik vind het er vrij aardig uitzien en het voorziet ongetwijfeld in een behoefte (al is het die van mezelf).

Nu is het alleen nog even wachten op het moment dat mijn mobiele telefoon het weer gaat doen. Want die is nu voor de derde keer opgestuurd naar HP…

.

.

.

Be Sociable, Share!

Discussion

No comments for “8a nu ook bereikbaar in je mobiele browser”

Post a comment