// you’re reading...

Entrepeneur

Gratis in aandelen handelen met Zecco


There’s no such thing as a free lunch!, of toch wel? Ik ben niet zo’n aandeelhandelaar, maar het initiatief Zecco maakt het wel heel aantrekkelijk (en ze speelden leuk in op dit engelse gezegde). Via hen kun je gratis in aandelen handelen. In Nederland is er een zogenaamde prijzenoorlog rondom beleggen en mag je blij zijn als je minder dan 5 euro betaalt voor een transactie. In de VS schijnt het ineens gratis te kunnen. En dan ook nog door Nederlanders. Met de steun van Boekhoorn en wat andere investeerders zijn er twee Nederlanders die dit initiatief zijn begonnen. En dan het belangrijkste (een investor wil toch graag wat terugzien van zijn geld), hoe verdienen ze hier geld aan?:

The answer is pretty simple. Zecco makes money through 2 major revenue streams: online advertisements and interest from margin accounts. (via: Trading Winner)

Wanneer zouden ze naar Nederland komen?

Be Sociable, Share!

Discussion

4 comments for “Gratis in aandelen handelen met Zecco”

 1. Apart verhaal! Volgens mij is het al een ouder post, maar toch wel interessant om te lezen!

  Door: Voordelig lenen | May 22, 2009, 13:27
 2. Good post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon every day. It’s always interesting to read through content from other writers and practice a little something from their web sites.

  Door: Rebecca | September 23, 2014, 01:27
 3. I know this web site provides quality based posts and other information, is there any other web page which offers these stuff in quality?

  Door: ZX | October 8, 2014, 04:58
 4. Hi mates, fastidious paragraph and good urging commented here, I am actually enjoying by these.

  Door: VI | October 26, 2014, 01:45

Post a comment