// you’re reading...

Gadget

Gerelateerd nieuws op Cnet

Op Cnet hebben ze een nieuwe manier om relaties tussen artikelen te tonen. Het ziet er erg gaaf uit en je moet het absoluut eens proberen. Je kan kijken wat er allemaal gerelateerd is aan een artikel of bedrijf. Op die manier kan je eens heel anders navigeren over een site. Een en ander wordt mogelijk gemaakt door LivePlasma.com (hier kan je het concept testen met muziek en films). Overigens lijkt Emerce ook een poging te doen, alleen heeft men daar nog te weinig artikelen blijkbaar. Zij hebben ook een andere partner. Wel is het leuk dat zij ook personen in hun overzichten hebben verwerkt. Dit lijkt me ook typisch iets voor nieuwssites!

Een en ander lijkt overigens sterk op Sitegraph en een toepassing gebaseerd op Audioscrobbler / Last.fm waar ik eerder over schreef.

Be Sociable, Share!

Discussion

No comments for “Gerelateerd nieuws op Cnet”

Post a comment