// you’re reading...

Service

8a even op pauze


Het blijkt dat druk eigenlijk niks anders is dan een illusie (en dat is nog wetenschappelijk aangetoont ook!, dank Wouter). Maar nu kan dit blog er even niet meer bij. Ik ben begonnen aan een project dat heel veel tijd kost. Daarnaast ga ik eind deze maand een poging doen om een NIMA-C examen te halen (en dat wordt heel lastig). Last but not least is er ook nog een web-projectje in eigen beheer dat meer dan genoeg tijd kost. Daarom nu eerst 10 weken het blue screen of death bovenaan deze pagina.

Be Sociable, Share!

Discussion

2 comments for “8a even op pauze”

  1. Jammer hoor! Maar ik hoop dat je projectjes net zo zichtbaar gaan worden als de stukjes op 8a blog. Dat project waar je naar linkt, is dat een specifieke uit die lijst? Die waar Steven ook deel van is?
    Succes en ik hoop snel weer blogposts van je te lezen! groet, DePolaf

    Door: DePolaf | October 12, 2006, 21:09
  2. @Olaf, neen het is niet het project waar Steven ook deel van uit maakt. En het is zo’n nieuw project dat het niet eens in de lijst staat.

    Door: Sipke | October 13, 2006, 09:15

Post a comment