// you’re reading...

Service

Stageplaats bij PCM Uitgevers


Even iets anders. Ik ben hard op zoek naar een stagiair in een specifiek vakgebied. Nu eens kijken of die Blogosfeer echt zo’n invloed heeft en er voor kan zorgen dat ik die stagiair vind. Daarom hieronder de schaamteloze advertentie:

Spring middenin de mediawereld en kom stagelopen op de afdeling Strategie en Ontwikkeling van PCM Uitgevers, dé nieuwsuitgeverij Nederland. Bekend van onder meer NL10/20/30/70, Volkskrant, NRC, nrc.next en Trouw.
Hoe veroveren we een plek op de desktop van iemands computer? Hoe zorgen we dat we een deel van de startpagina van iemands browser hebben?
Ben jij degene voor wie Windows en Google Gadgets en MSN Live geen geheimen kennen? Studeer jij af in interaction design, multimedia of een andere toegepaste richting waarbij internet voorop staat? Ben je in staat om niet alleen plannen te bedenken, maar deze ook uit te voeren?
Neem dan even contact op met het contact-formulier van 8a (onderaan de pagina) voor een stage met een spannend eindproduct.
Be Sociable, Share!

Discussion

No comments for “Stageplaats bij PCM Uitgevers”

Post a comment