// you’re reading...

Service

Conferenties


Ik ben niet zo’n seminar/conferentie tijger. Vaak krijg je vooral verhalen te horen die weinig toevoegen aan wat je al weet. Ook zijn sprekers niet altijd heel begaaft. Toch probeer ik wel altijd een paar goede uit te zoeken. Vorig jaar was ik onder andere op Les Blogs 2.0 en dat was erg leuk. Daarbij ging het meer om de leuke / interessante mensen dan om de inhoud. Nu ben ik eigenlijk nog op zoek.
Picnic ’06 gooit hoge ogen met zijn line up. Het lijkt wel een Rock Werchter (volgende week staat 8a te swingen bij Sean Paul en de Red Hot Chili Peppers) van de online wereld. Als ik een uitnodiging zou kunnen fixen voor de Web 2.0 Conference (met o.a. de oprichter van Amazon en de ‘voorlichtster’ van Google) dan is dat ook een goede kandidaat. Heeft er iemand nog andere tips?

Be Sociable, Share!

Discussion

4 comments for “Conferenties”

 1. Yo Sipke, ben net naar het Mobile Marketing Event geweest (www.mmevent.nl), was ook leuk! Web 2.0 Conferende lijkt me ook mooi: San Francisco! Veel plezier bij Werchter trouwens, ben er vorig jaar geweest en was erg cool. Met name Foo Fighters, Greenday en R.E.M. waren goed. R.H.C.P. ook niet mis om te zien!

  Door: Mathieu | June 22, 2006, 20:26
 2. @Mathieu, ben benieuwd wat je allemaal hebt opgestoken bij het MM Event! En Werchter gaat helemaal goedkomen er zijn echt een hele lading goede namen.

  Door: Sipke | June 28, 2006, 11:41
 3. Picnic ’06 ziet er goed uit, en nog dichtbij ook… Wel weer 500eur, moet dat soort dingen toch eens onthecompany kunnen gaan declareren…

  Door: Ruben Timmerman | June 29, 2006, 09:07
 4. Picnic ’06 ziet er goed uit, en nog dichtbij ook :) Wel weer 500eur, niet weinig…
  The web and beyond was trouwens ook niet slecht. Ik vind het geen ramp als sommige sprekers niet alles brengen wat je ervan verwacht (*KUCH*Jesse James Garett*KUCH*), er zit altijd wel iets in, en je hebt weer wat om over te zeiken op de after-borrel of inbetween-lunch 😉

  Door: Ruben Timmerman | June 29, 2006, 09:14

Post a comment