// you’re reading...

Online Marketing

Mountainbike huren


Ik had een simpele vraag, ik wilde een mountainbike huren. Liefst ergens in de buurt van Utrecht. Die vraag is moeilijker dan je denkt. Ik typte ‘mountainbike huren‘ in in Google. Het eerste resultaat is het huren van mountainbikes in de Ardennen. Dat is uit de richting. Daarna is de site Mountainbike.nl aan de beurt. Ik zal wel dom zijn, maar hier vond ik niks over het huren van mountainbikes en al helemaal niet rondom Utrecht, de lijst en de AdWords campagnes waren allemaal onzin. Ik moest anders zoeken. Om een lang verhaal kort te maken, na een uur zoeken had ik een tweetal verhuurbedrijven van mountainbikes huren gevonden die dit deden op de Utrechtse Heuvelrug. En na nog een uur zoeken had ik ook nog eens twee plekken gevonden waar je deze mountainbikes kon inzetten. Een vijftal mountainbike parcours in de buurt van Doorn. Op de eerste site staan alle mountainbike routes van Nederland en op de tweede zijn na lang zoeken kaartjes te vinden van de moutainbike parcoursen in de buurt van Utrecht.
Waarom is deze informatie niet zo goed te vinden. Zijn mountainbikers niet van die fanatieke internettters? Twee van de hierboven genoemde sites zijn van fanatieke particulieren, dus dat kan het geval niet zijn. Misschien is mountainbiken minder populair dan gedacht. Maar in het bos werd ik door een groot aantal fanatici voorbij gereden. Al met al lijkt het een hick-up in de long-tail en absoluut een kans voor iemand die nog graag een site wil opzetten. Begin een site met daarop overzichtelijk de plekken waar je kunt mountainbiken en waar je daarvoor een mountainbike kunt huren. Met een beetje geluk moet er nog wat commissie te regelen zijn bij de verhuurders als je een online verhuurmodule faciliteert! Laat mij in ieder geval even weten of je de handschoen hebt opgepakt, dan hoef ik niet meer oneindig te zoeken.

Be Sociable, Share!

Discussion

One comment for “Mountainbike huren”

  1. Hurrah, that’s what I was searching for, what a material!

    existing here at this web site, thanks admin of this web page.

    Door: mountainbike bloso | July 25, 2014, 03:19

Post a comment