// you’re reading...

Entrepeneur

Wie biedt er meer dan 50.000 voor mijn domeinnaam


Ja je leest het goed, volgens het Domain Name Resource Center is mijn domeinnaam meer dan $50.000 waard. Eigenlijk is het enige dat tegen de domeinnaam spreekt dat het een .nl TLD is.
Deze analyses slaan uiteraard nergens op. Al eerder kon je op 8a lezen wat de waarde van je blog is (die is tegenwoordig overigens $3.951.58 waard). Toch zijn ze leuk om te lezen.  Ik ben wel benieuwd wat jullie blogs waard zijn.

Via Lifehacker, waar voor de rest ook heel veel waardevolle artikelen staan, onder andere over efficient werken.

Be Sociable, Share!

Discussion

One comment for “Wie biedt er meer dan 50.000 voor mijn domeinnaam”

  1. The wood is screwed toehtger (evenly spaced) with large 6” screws designed for joining landscaping timbers. The corners are then drilled using a long wood bit and 110v drill. Also drill three holes on long side and two holes on short evenly spaced. Hammer rebar into holes down into ground. You may want to trim rebar depending on length so it goes at least 2’ into ground below wood.

    Door: Daniel | December 13, 2015, 21:47

Post a comment