// you’re reading...

Gadget

Welke telefoon moet ik kiezen?

Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon. Mijn verouderde K700i kan echt niet meer. Ik heb een aantal dingen die ik graag wil op mijn nieuwe telefoon:

  • Een toetsenbordje
  • PDA functie (synchroniseren van afspraken en contacten enz.)
  • GSM Triple band / GPRS / Edge
  • Wi-Fi
  • Niet te groot

En voor de rest zouden een aantal dingen leuk zijn:

En dat roept een aantal problemen op, er is op dit moment geen enkele telefoon die aan alle eisen voldoet. Ik heb er daarom een aantal op het oog, maar kom er niet uit. De kandidaten zijn:

HP HW6915  Sony Ericsson P990i  Nokia N92
     
Deze heeft GPS en een camera, maar geen DVB. Ook is hij duur. Wel Windows Mobile en Wi-Fi. Ik ben nogal een fan van Sony Ericsson, maar deze heeft geen DVB en geen GPS. Ook geen Windows Mobile. Wel een mooi design. De N92 is een van de weinige telefoons met DVB dat KPN gaat aanbieden. Voor de rest geen toetsenbord, GPS en niet echt een smartphone

Je ziet wel dat er mogelijkheden genoeg zijn, maar geen van allen is helemaal perfect. Mocht er nog iemand weten welke telefoon echt alles heeft wat ik wil, dan hoor ik het graag. Maar ik denk toch dat ik binnenkort maar eens moet gaan kiezen. Welke raden jullie aan?

Be Sociable, Share!

Discussion

One comment for “Welke telefoon moet ik kiezen?”

  1. Ik heb het idee voor de Sony Ericsson te gaan, maar die is nog niet uit en dat lijkt even op zich te laten wachten.

    Door: Sipke | May 3, 2006, 16:23

Post a comment