// you’re reading...

Weblog

Valleywag


De meeste weblogs gaan over weblogs. Wat dat betreft is het nogal een incestueuze bezigheid dat webloggen. Maar ook ik ontkom daar niet aan. Ik schrijf regelmatig over weblogs en andere internet zaken. Dat zijn dan ook de dingen waar ik het meeste affiniteit mee heb.
Het is in dat licht ook niet heel erg verbazingwekkend dat ik de nieuwe blog van Gawker, Valleywag, direct aan mijn RSS-reader heb toegevoegd. Toch gaan deze roddels ook mij soms te ver. Na een week heb ik wel genoeg van zo ongeveer drie posts per dag over de lekkerste vrouw van Google. Toch zitten er wel leuke stukjes bij:

At Google, your best isn’t good enough
An ex-Googler lists the scale of praise at Google, "ordered from unacceptable dreck to unequaled brilliance":

"It’s a waste of time" "It’s not worth talking about" "It doesn’t offend me" "It will do until we can fix it" "It seems sensible" or "It seems reasonable" "It’s kind of interesting"

Geez, what a pleasant place to work.

So we can extrapolate what HR wrote on the resumé when they hired Vint Cerf: "Invented Internet. It will do until we can fix it."

Het is echt iets voor de liefhebber en insiders, maar ik denk dat hij nog wel even blijft staan naast de feed van nu.nl/achterklap.

Be Sociable, Share!

Discussion

2 comments for “Valleywag”

  1. Wel de goede link gebruiken als je naar “insiders” linkt hoor :-)
    is er op de corporate blog wara je aan meewerkt al een sectie gewijd aan “de hotste chikkies”? Ben wel benieuwd…

    Door: Lemster | March 7, 2006, 00:24
  2. Thnx voor de tip, is nu gewijzigd. Overigens waren jouw vriendjes een beetje laat met het zien van mijn stukje hierboven. Verder nog geen chicks, maar we blijven hoop houden.

    Door: Sipke | March 7, 2006, 17:59

Post a comment