// you’re reading...

Online publishing

iWebtools


Als een beetje web 2.0 site bezitter kijk je voortdurend naar beschikbare statistieken. Zo had je als eerste een Analytics account, switch je voortdurend tussen je AdWords en AdSense accounts en heb je de Pagerank plugin voor Firefox geinstalleerd.
Maar al deze zaken waren nog niet voldoende. Op het gebied van Search Engine Optimalisation waren er nog wel wat meer tooltjes te bedenken. En gelukkig heeft iWebtools dat voor je gedaan. Ze brengen je de meest nuttige tools:

 • Google PageRank Prediction: Google Page Rank is bij website bezitters heilig. Er wordt lang van tevoren gespeculeerd over de aankomende ranking. Met deze tool kun je voorspellen hoe je eruit zal komen bij de eerstvolgende update.
 • Backlink Checker: Het aantal links naar je pagina bepaald voor een groot gedeelte hoe hoog je bij de zoekmachines staat. Hiermee kun je zien hoeveel je er op dit moment hebt in Google en nog belangrijker welke dit zijn.
 • Multi-Rank Checker: Wat is je Page Rank en hoe sta je bij Alexa aangeschreven?
 • Link Popularity: Hoeveel links heb je naar je site vanaf de verschillende zoekmachines?
 • Spider View: Hoe ziet een spider je pagina. Is deze wel te lezen of loopt deze vast? Voor verschillende zoekmachines.
 • Keyword Suggestion:  Welke woorden moet je gebruiken voor je zoekmachine optimalisatie. Of welke woorden moet je op adverteren om meer bezoek te krijgen. Op basis van analyse van de drie grote zoekmachines geeft deze tool suggesties.
Be Sociable, Share!

Discussion

2 comments for “iWebtools”

 1. Hele coole features van Iwebtool.
  Ook handig om op zoek te gaan naar goede linkpartners en je eigen backlinks goed te bekijken.

  Door: Erwin | February 21, 2006, 19:45
 2. Bedankt voor de goede tools, ze zijn heel handig.

  Door: Kennisdelen | December 20, 2006, 19:04

Post a comment