// you’re reading...

Service

Het nieuwe jaar

Druk is een statussymbool voor laag opgeleiden vertelde een van mijn vrienden mij eens. Toch heb ik sterk de indruk dat ik het op dit moment druk heb. Misschien moet ik daarom mijn bul maar weer gaan inleveren ;-).
Toch wil ik ook in dit nieuwe jaar weer heel wat gaan doen. Zo zal er een nieuwe site worden gelanceerd. Binnenkort zal ik daar waarschijnlijk meer over vertellen. En ook staan er op andere gebieden ook nog wat interessante projecten op stapel.
Al deze zaken kunnen er de oorzaak van zijn dat er hier wat minder stukjes komen te staan dan je van mij gewend bent. Toch zal ik proberen in ieder geval wekelijks jullie te verassen of te vervelen met een nieuw stukje.

Be Sociable, Share!

Discussion

One comment for “Het nieuwe jaar”

  1. Hmm, dat schrijf je dan op zaterdagavond om 9 minuten over 23 ‘s avonds. Ai…. waar zijn de tijden gebleven dat je dan gewoon lekker in de kroeg aan een biertje zat?
    Het ” druk” gevoel bekruipt me de laatste week ook wel vrij stevig, het zal wel een psychologisch effect van het begin van het nieuwe jaar…
    Maar hoe dan ook: minder stukjes of niet, ik blijf 8a online uiteraard volgen :-)

    Door: Lemster | January 8, 2006, 16:51

Post a comment