// you’re reading...

Online Marketing

Voor de echte Nederlands onder de lezers


Het gaat de laatste tijd wel erg veel over statistieken. Daarom maar eens iets voor echte Nederlanders. Ik vond een site waar je een gratis Search Engine Optimalisation rapportje kunt aanvragen voor je site. Je hoeft maar een paar dingen aan te leveren:

  • De URL van je site
  • De URL van je grootste concurrent
  • 6 zoekwoorden waarop je wilt dat je site wordt gevonden

Als je dit alles in een mailtje zet krijg je een gratis rapportje over je site. Ik vond het rapportje best goed. Ik had er persoonlijk bijvoorbeeld nog nooit over nagedacht dat het goed is om het stukje tussen de <title> tags te varieren en om ook je META description te varieren. Toch waardevol.

Be Sociable, Share!

Discussion

No comments for “Voor de echte Nederlands onder de lezers”

Post a comment