// you’re reading...

X-zeitung

Het gaat goed


Vandaag bleek 8a blog te zijn gestegen naar een pagerank van 4. Ondanks dat dit een stuk lager is dan andere sites (mediaonderzoek heeft 6 en marketingfacts zelfs 7!) ben ik er zeer blij mee. Nu nog uitvinden hoe de Alexa ranking omhoog kan (tips zijn welkom).
Verder zag ik een interessante backlink vanuit Brisk Magazine, een tijdschrift voor managers. Hier wordt onder onderstaande inleiding 8a in de lijst opgenomen:

Weblogs die ertoe doen
In het woud van weblogs (schattingen melden dat er pak ‘m beet 15 miljoen zijn) vindt u voornamelijk bagger. Toch zitten er briljantjes tussen. Brisk biedt u een overzicht van de weblogs die ertoe doen.

En dat streelt toch je ego!

Be Sociable, Share!

Discussion

6 comments for “Het gaat goed”

 1. gefeliciteerd! Mooi magazine dat Brisk, goede inschattingen kunnen we wel aan ze overlaten. Nu het aantal postings nog omhoog en dan kunnen we vast binnenkort ook AdSense verwachten, of niet :-)

  Door: Olaf | October 24, 2005, 08:25
 2. Wow! Misschien moet je dan binnenkort maar overgaan op een engels en nederlandse versie… :)

  Door: Marjolijn | October 25, 2005, 09:18
 3. Brisk heeft de lijst gewoon letterlijk overgenomen van frankwatching

  Door: Michel | October 25, 2005, 11:29
 4. @ Michel: Dat is alleen nog maar beter nieuws!
  @ Marjolijn: Dan ben ik nog meer tijd kwijt aan dit weblog en engels tikt nog net even wat lastiger.

  Door: Sipke | October 25, 2005, 12:04
 5. Gefeliciteerd met de rank. Ik was ook erg verheugd. Er zijn overal twijfels over de waarde van die ranking, maar in het geval van Mediaonderzoek.nl zie ik dat het aantal visits toegenomen is via Google. Ik was al blij met de 5 van afgelopen paar maanden maar die 6 zet je niet even iets hoger op relevante keywords.

  Door: Peter | October 26, 2005, 17:17
 6. @Peter: Dank je! Ik krijg ook steeds meer mensen via Google. En dan echt op vage key-words. Met name ‘Rene van Mullum’, ‘Viktor en Rolf’ en ‘levenscyclus’ doen het heel goed. Ik krijg overigens ook bijzonder veel mensen via Google Images sinds kort.

  Door: Sipke | October 27, 2005, 15:30

Post a comment