- 8a, online marketing blog - https://www.8a.nl/blog -

Tiger of tamme huiskat?

Zoals veel mensen weten ben ik een grote fan van Apple [1]. Vandaag kwam de nieuwe versie van hun besturingssysteem uit, Tiger [2]. Ondanks de enthousiaste vooraankondigingen [3] en eerste reviews [4] (en nog een [5]) zie ik het punt niet helemaal. Want wat kan het systeem nu wat het eerder niet kon?

>> Spotlight [6] – Een nieuwe zoektechnologie, nog niemand heeft kunnen uitleggen wat er beter aan is dan Google Desktop [7].
>> Een RSS reader [8] in Safari – Ahum, een wat, op welke planeet heeft Apple gezeten? RSS, het ultieme nerd speeltje, is pas in een tiental versies als plugin te downloaden, verder is de feature een stuk onhandiger dan Sage [9] voor firefox.
>> iChat AV [10] – Je kunt nu met je Apple vriendjes praten (je andere vriendjes moeten het zonder je doen, want die kunnen niet met je chatten), althans als je even enkele duizenden euro’s neerlegt voor een G5 [11]

Dan heb ik nog niet over de revolutionaire widgets [12] (enkele jaren eerder al hier [13] te vinden!). Mocht je mij kunnen overtuigen van de revolutie en de rijen voor de winkels [14] anders kunnen verklaren dan een kink in de kabel bij Apple adepten, dan hoor ik het graag!

Be Sociable, Share!
  • [15]
  • [16]
  • [17]
  • [18]