// you’re reading...

X-zeitung

Mijn eigen bankpas

De een na de ander schrijft over de ‘viral‘ actie van de Postbank. Ik ben in het gelukkige bezit van een Postbankrekening. Dus heb ik een deel van mijn zondag besteed aan het maken van een bankpas. En dit is hem geworden. Nu hopen op dat reisje naar New York, want die Nano heb ik al!

P.S. Blijkbaar worden succesvolle acties snel gekopieerd, SNS nu ook aan de Pimp my pas

Be Sociable, Share!

Discussion

3 comments for “Mijn eigen bankpas”

 1. Mooi pasje, maar vooral mooie foto. Mag de maakster van de foto mee naar New York?

  Door: Giny | November 14, 2005, 15:17
 2. Die prijs word uiteraard gedeeld!

  Door: Sipke | November 14, 2005, 20:27
 3. Je kan vanaf eind december ook bij de SNS Bank een gepersonaliseerde pas aanvragen:
  http://www.snsbank.nl/index.asp?NavigationID=6082

  Door: Arnoud | November 14, 2005, 22:03

Post a comment