- 8a, online marketing blog - https://www.8a.nl/blog -

Verdien geld met je website, net als ik!

In navolging van verschillende pyramide achtige spelen, tupperware parties [1] en andere ‘symphatieke’ ondernemingen heeft Google een soort van referral campagne opgestart. Toch val ik er voor een keer voor want je verdient echt geld met AdSense (zie hieronder voor de inkomsten van vandaag! via de AdSense notefier plugin [2] voor Firefox).

Wil je mij helpen nog wat meer geld te verdienen met AdSense [3], maak er dan ook gebruik van. In het slechtste geval haal je de hosting van je website eruit. En in een beter geval kun je er een hele onderneming op laten draaien.
Google heeft een referral programma [4] gestart. Ze bieden 11 verschillende uitingen aan. Een van de teksten (‘Deze website adviseert Google AdSense voor relevante advertenties‘) vind ik een beetje minder, een beetje een Dexia achtige uiting. Ik vermoed een vertaling vanuit het Engels.
Heb je dus een website en wil je 8a aan wat extra inkomsten hebben, kijk dan eens naar AdSense. En dan het liefst via de advertentie aan de rechterkant ;-), mocht je namelijk $100 verdienen, dan krijgt 8a ook nog eens $100. Dan is iedereen blij.

Be Sociable, Share!
  • [5]
  • [6]
  • [7]
  • [8]