// you’re reading...

X-zeitung

Verdien geld met je website, net als ik!

In navolging van verschillende pyramide achtige spelen, tupperware parties en andere ‘symphatieke’ ondernemingen heeft Google een soort van referral campagne opgestart. Toch val ik er voor een keer voor want je verdient echt geld met AdSense (zie hieronder voor de inkomsten van vandaag! via de AdSense notefier plugin voor Firefox).

Wil je mij helpen nog wat meer geld te verdienen met AdSense, maak er dan ook gebruik van. In het slechtste geval haal je de hosting van je website eruit. En in een beter geval kun je er een hele onderneming op laten draaien.
Google heeft een referral programma gestart. Ze bieden 11 verschillende uitingen aan. Een van de teksten (‘Deze website adviseert Google AdSense voor relevante advertenties‘) vind ik een beetje minder, een beetje een Dexia achtige uiting. Ik vermoed een vertaling vanuit het Engels.
Heb je dus een website en wil je 8a aan wat extra inkomsten hebben, kijk dan eens naar AdSense. En dan het liefst via de advertentie aan de rechterkant ;-), mocht je namelijk $100 verdienen, dan krijgt 8a ook nog eens $100. Dan is iedereen blij.

Be Sociable, Share!

Discussion

10 comments for “Verdien geld met je website, net als ik!”

 1. En zo staat binnenkort (overmorgen ofzo) het hele internet vol met “Neem Adsense!”, terwijl het grootste gedeelte van de webloggers en webmasters al lang met Adsense bezig is (geweest).

  Door: Tinus | November 7, 2005, 10:45
 2. Absoluut, maar dat was juist ook vast de bedoeling. Ik moet zeggen dat ik zo’n $100 ook een aardige beloning vindt.

  Door: Sipke | November 7, 2005, 13:24
 3. Ai, ik vrees dat ik net ook adsense heb aangevraagd en dit niet via deze website heb gedaan. Gemiste kans voor 8a (en misschien ook voor mij ;)!

  Door: Mattoquai | November 14, 2005, 18:31
 4. Daz nu jammer. 100 dollar is altijd welkom. Ben benieuwd naar je ervaringen.

  Door: Sipke | November 14, 2005, 20:26
 5. Ik heb tot nu toe al wel $0 verdiend (sinds een paar uur geleden)! Verder vind ik Adsense wel een handige tool, ben nog wel aan het uitproberen welke advertenties nu het minst storend zijn op mijn weblog (maar nog wel zichtbaar..). Voorlopig ga ik voor de verticale banner (120 x 240).

  Door: Mattoquai | November 14, 2005, 21:10
 6. Reken er niet op dat het een vetpot wordt. Afhankelijk van je doelgroep heb je kans dat je bezoekers al aardig “Adsense Blind” zijn. Des te ervarener de internetter, des te minder kans dat hij op een banner klikt. Ga dit eens na bij je eigen klikgedrag, en speel daar op in.

  Door: Tinus | November 14, 2005, 21:16
 7. Thanx Tinus, ik ken de ‘beperkingen’ van het Adsense-systeem. Ik zie het ook meer als een leuke test :). Ik klik zelf ook vrijwel nooit op Google-advertenties, behalve als het van bekenden is (maar dat mag dan weer niet te vaak geloof ik…)

  Door: Mattoquai | November 14, 2005, 22:02
 8. Die ervaring deel ik. Volgens mij werkt AdSense het beste bij sites met heel specifieke content. Zo weet ik dat de CTR op de puzzel sites aanzienlijk beter is dan bij sites met algemene inhoud zoals nieuwssites.

  Door: Sipke | November 14, 2005, 23:01
 9. Laat ik het ook eens proberen :)

  Door: Goji | August 16, 2006, 02:46
 10. Persoonlijk gebruik ik geen Google Adsense meer. Affiliate marketing brengt me veel meer op.

  Mijn website heb ik geregistreerd via http://www.verdiengeldmetjewebsite.com

  Waarom verkiezen jullie eigenlijk bijna allemaal voor Google Adsense?

  Door: Wesley | August 11, 2009, 09:23

Post a comment