// you’re reading...

X-zeitung

Nog 86% te gaan


Ik mag graag reizen, maar ik heb nog heel wat te gaan, ik ben pas in 14% van de door de VN erkende landen geweest (zie hierboven). Dit werd pijnlijk duidelijk via ‘visited countries‘ van Douw Osinga (een Nederlandse Google programmeur). Op zijn site zijn nog veel meer leuke Google hacks te vinden. Ik vind Google Talk (waar de zoekmachine tegen je gaat praten) en Land Geist (die laat zien in hoeverre bepaalde woorden op een land van toepassing zijn, zoals poverty en malaria) de leuksten.

Be Sociable, Share!

Discussion

2 comments for “Nog 86% te gaan”

 1. Ik kom slechts tot: visited 21 countries (9%)
  Opvallend dat het kaartje wat wordt bewerkt afkomstig is van die andere reizende ster: world66.com

  create your own visited countries map
  or vertaling Duits Nederlands

  Door: Olaf | October 2, 2005, 22:22
 2. zmfomcxhdqpnrsoazssqllplxkciy

  Door: home | December 11, 2016, 15:59

Post a comment