// you’re reading...

Gadget

Telefoonquest


Al eerder schreef ik dat ik op zoek ben naar een nieuwe telefoon. Mijn contract voor mijn huidige telefoon loopt af in september. Het ideale model komt steeds dichter bij. Op dit moment heb ik nog al een oogje op de Neonode M1.
De telefoon heeft een aantal zaken die ik graag in een telefoon wil zoals Windows CE, een touchscreen en een hip design. Het mist ook een aantal essentiele zaken zoals Bluetooth en UMTS support.
Een ander nadeel zal in de nabije-toekomst worden opgelost, namelijk WiFi support. En dan heb je echt een killer telefoon, je kunt dan gewoon Skypen met een echte telefoon!
Voor meer informatie is de review van de excellente russische site Mobile Review goed om te lezen. Ook zij hebben nog wel wat aan te merken op de telefoon en concluderen dat hij niet af is. Een laatste verzoekje van mij bij een vernieuwing is een GPS zoals dat van TomTom voor mobiles.

Be Sociable, Share!

Discussion

3 comments for “Telefoonquest”

  1. Ga je niet voor een superdeluxe PCM telefoon?

    Door: Marc | June 2, 2005, 22:27
  2. Don’t think so, die lelijke Siemens telefoons zijn dus echt niet om aan te zien!

    Door: Sipke | June 2, 2005, 22:47
  3. Jeetje volgens mij loop ik hier in Indonesie een flinke achterstand op op gadget gebied. Wat een sjiek ding en mooi ook! hopen dat er snel een telefoon met gps is..

    Door: Marjolijn | June 3, 2005, 12:15

Post a comment