// you’re reading...

X-zeitung

Lokaal nieuws lijkt wel een virus

Dit begint een beetje de blog te worden van Trouw in de buurt (tegenwoordig internationaal bekend), maar hier alweer een linkdump over lokaal nieuws. Terwijl De nieuwe reporter schrijft over het initiatief ‘Ground Report‘ kwam ik deze week outside.in tegen. Outside in lijkt haast een kopie van Trouw in de buurt gefuseerd met Buurtlink. De berichtjes zijn geschreven door gebruikers. Het kaartje laat niet echt goed berichtgeving zien. Een leuke feature is echter de optie ‘attach story to a place’ waarbij je de lokatie van het nieuws kan aanpassen. Al met al een kijkje waard!

P.S. Ik weet in 85% van de gevallen nu echt je huis te wonen (dankzij Maxmind). Als je voor het eerst op Trouw in de buurt komt dan probeert hij direct je woonplaats te detecteren en daar op in te zoomen.

Be Sociable, Share!

Discussion

No comments for “Lokaal nieuws lijkt wel een virus”

Post a comment