// you’re reading...

X-zeitung

Fon


Ik heb zojuist een erg Franse lunch op (met rode wijn en heerlijke hapjes) gesponsort door Fon. Dit is een Spaans bedrijf waarvan de CEO ook een blogger is (en hier aanwezig). Ze hebben echt een geweldig idee. Ze hebben een soort peer2peer applicatie gemaakt die er voor zorgt dat je je WiFi netwerk kan delen met anderen. Je kan deze software op je accespoint installeren en vervolgens deel je je internetverbinding met anderen. En als je deelt kun je ook bij anderen internetten en dan ben je eindelijk bijna altijd ‘Always on‘. Een ideale oplossing tot we allemaal UMTS hebben!

P.S. De CEO kreeg er net van de blogpuristen wel van langs. Hij gaf niet altijd antwoord op comments en verwijderde ook nog eens onaardige comments. Foei hoor!

Be Sociable, Share!

Discussion

No comments for “Fon”

Post a comment