// you’re reading...

X-zeitung

Les Blogs breakfast

Vandaag de eerste dag van Les Blogs. Hier komen was een kleine ramp. De korte samenvatting is: een busreis naar gouda, de trein naar Rotterdam, geen Thalys in Rotterdam, de trein naar Dordrecht, de bus naar Breda, de Thalys missen op 5 minuten, de trein naar Roosendaal, de trein naar Brussel noord, de trein naar Brussel zuid en dan toch eindelijk een Thalys naar Parijs! Daarna gezellig gaan eten met alle andere Nederlanders. Nu ken ik Frank, Frank, Steven, Yme, Eduard en vele anderen ook van gezicht en niet alleen van hun weblogs. Vanmorgen aangekomen in het Palais de Congres en nu zit ik tussen een aantal übergeeks naar mijn laptop te staren. Ik zei net al tegen mijn buurman dat dit een ideaal congres is, als het saai is kun je lekker een beetje internetten. Mocht er verder nog wat interessants voorbijkomen vandaag, dan zal ik dat zeker even laten weten. Hieronder een overzicht van de landen waar iedereen vandaan komt:

Be Sociable, Share!

Discussion

3 comments for “Les Blogs breakfast”

 1. Kun je niet een foto maken van hoe jullie er daar bijzitten?

  Door: marjolijn | December 5, 2005, 13:05
 2. Ik zie dat Skype de boel ook sponsort daar. Zo wordt ik maar weer even bevestigd dat mijn nieuwe werkgever goed bezig is. Mijn oude ook, want anders was jij daar natuurlijk niet. De grote vraag is natuurlijk: heb je je eigen laptop bij je of heb je een organisatie laptop gekregen, en in geval van het laatste (wat ik vermoed, want je MSN plaatje doet het nu weer :-) staat er firefox op de PC??? Zo nee, dan heb je die vast al gedownload vbia je eigen referer programma. Laat me maar weten als ik er ver naastzit 😉

  Door: Lemster | December 5, 2005, 13:06
 3. @Marjolijn, foto’s zijn er al duizenden te vinden op http://www.flickr.com en dan door te zoeken op LesBlogs. Dan kun je zien hoe wij er hier bijzitten. Heel apart allemaal.

  @Lemster, ik heb uiteraard mijn eigen laptop mee, maar onze befaamde IT operator slaagt er niet in om Trillian te laten werken via VPN daarom zit ik nu op MSN. En doordat legio mensen hier zitten te skypen en video bloggen is de verbinding soms een beetje vaag.

  Door: Sipke | December 5, 2005, 14:20

Post a comment